nytt
- Jeg kunne ha dødd som Amy
Men Lily Allen lever fortsatt.
Følg 730 på Facebook 09. sep 2011 kl. 18:40FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
LILY ALLEN/AMY WINEHOUSE(CAPITOL/UNIVERSAL)

Det går tydeligvis hardt for seg blant stjernene i England, skal vi tro (og det gjør vi seff) den lekre, snille - og nå til og med gravide Lily Allen. Sistnevntes popstjerne-kollega Amy Winehouse tok farvel kun 27 år gammel 23. juli i år, og nå forteller den to år eldre gladjenta at det like gjerne kunne ha vært henne:

- Jeg har vært mye ute sammen med Amy, og vet nøyaktig hva hun fikk i seg. Det var veldig lett å la seg rive med av galskapen, men jeg var sterk nok til å si nei og gå.

Det har blitt spekulert i om hele verdens popsouljazz-dronning døde av overdose, men ifølge obduksjonsrapporten skal ingen ulovlige rusmidler ha vært involvert. (Lovlige, derimot.)

- Da hun døde, fikk jeg flere tekstmeldinger av venner som sa de var glad jeg fortsatt var her, at det ikke var meg som var borte, snufser (kanskje) Allen til The Sun.
 
(Tar man dog et dypere dykk ned i de to nokså ulike pikenes sangtekster, ser man - hvis man kikker godt - at sannsynligheten for at det var Amy som tok kvelden først, kanskje var noe høyere enn hos Allen.)

Hør også: M.I.A. synger om Amy <3
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?