nytt
Bytryner: Erik og Kriss + dansker + Sara og Line
Byen min, by-byen min.
Følg 730 på Facebook 16. sep 2011 kl. 09.19FacebookTwitterTips en vennSkriv ut


Oh ¥£$! Etter teasen (nedenfor) kom hele videoen til «My City» (ovenfor) med de danske popstjernegjestene Nik & Jay i formiddag.

- Innspilling videoen handlet mest om å få timeplanen vår til og gå opp med Nik & Jay sin, forteller Kriss til 730.

- Vi har begge hatt en utrolig hektisk sommer og det var veldig vanskelig å få det til tidsmessig. Det rareste øyeblikket av innspillingen skjedde i Frognerparken da vi gjorde filmingen med jentene (flinkisene Sara Nicole Andersen og Line Wilberg). Plutselig sprang det frem tre nakne karer som ville være med i videoen og samtidig prøvde å sjekke opp jentene. DÅRLIG STIL! Hvor de kom fra, hvem de var eller hvorfor de var nakne vet ingen.

- Jeg er veldig happy med resulatet. Videoen kler låta godt. Den er enkel, mørk, og representerer kjærligheten vår til Oslo og København på en god måte. Vår gode venn Frederic Esnault har som alltid gjort en over snittet classy innsats.

Singelen er produsert av Nexus Music alias Jon & Jules alias de skamløse danskene som gav nordmennene landeplagen «Light-eeeee-eeeee-eeer». Og hei, E og K er MTV-nominert her: EMA
 

 
Teaservideosaken fra forrige uke:
 
Erik og Puck fra Glee Kriss drar ikke på byen før etter klokken 2. Gud bedre, altså midt på natten?! Dette har de lært av de danske superstjernene Nik & Jay, som har balletak på popbransjen i hjemlandet, samt alle klubbene i Køben. Ovenfor er en liten teaser til videoen til «My City» som kommer på onsdag via regissør Frederic Esnault. Han byr da på boobs, Frognerparken-style, noe som passer bra ettersom han nylig filmet en «vassekte» Playboy-jente.
 
Singelen kan du laste ned her:


Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?