nytt
730 + X Factor-stjernen = ♥
- Cher, hva skjer? Simon Cowells skrullejente åpner opp om plateslipp og drømmedates.
Chioma Anugweje chioma@730.no 12. nov 2011 kl. 13.35FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
(SYCO)

Cher Lloyd ble et aldri så lite elsk/hat-objekt i hjemlandet etter sin deltagelse i fjorårets X Factor UK. 18-åringen endte opp på fjerdeplass i talentkonkurransen, og signerte så en deilig platekontrakt med mektige Simon Cowells selskap Syco Music.
 
Vesla er kanskje ikke superpoppis i Norge helt ennå, men med sin #1 i England-smash «Swagger Jagger» og debutalbumet Sticks + Stones ferskt ute i platebutikkhyllene, er det ei usannsynlig at lillemor straks blir snakkis her til lands også.

Skjera, Cher? Hva var det morsomste du opplevde under fjorårets sesong av X Factor?

- Hei! Oi, det skjedde mye gøy... En av deltakerne som var med het Wagner, han var mega skrullete og superfunny. Han hadde jeg det mye morsomt med. Jeg kom stort sett godt overens med alle de andre deltagerne, og vi fant på mye galskap innimellom slagene.

Holder du fortsatt kontakten med din eks–mentor Cheryl Cole?

- Nei, nei, nei... Hun er veldig opptatt, og jeg er veldig opptatt. Jeg har ikke snakket med henne på veldig lenge.

Skjønner. Hvorfor valgte du «Swagger Jagger» som din første offisielle singel?

- Fordi jeg visste at den ville sjokkere mange folk, det er en funky låt som jeg følte representerte meg på helt riktig vis. Jeg og Autumn Rowe (låtskriveren bak bl.a. Alexis Jordans «Happiness» - red. anm.) hadde det sykt gøy i studio sammen da vi skrev den.
 

Digg debut-alarm: Worchestershire-jentas første singel etter X Factor gikk rett til topps på de britiske singellistene:Ja, det er en veldig rå sang. Har du fått de tilbakemeldingene du hadde håpet på?

- Definitivt! Men uansett hva man selv måtte føle, så har man jo ingen garanti for hvordan ting vil funke så fort de kommer på radio. At «Swagger Jagger» gikk til topps på singellistene var kjempestas.
 
Så bra. Hvordan vil du beskrive musikken din og ditt nye album?


- Albumet mitt er først og fremst veldig bra, haha. Også er det en veldig variert skive med mange forskjellige stiler, fra danselåter til de mest emo balladegreiene, til ting som nærmer seg grime. Og jeg elsker grime!

Har du noen kule gjester på albumet som du vil avsløre for oss?

- Ja, Busta Rhymes og Mike Posner er med! Låta med Mike er andre singel fra Sticks + Stones, og heter «With Ur Love». Den er produsert av svenske Max Martins samarbeidspartner Shellback, og er veldig annerledes fra min første singel.
 
Chers svenske, andre singel droppet for to uker siden, og ble hennes andre topp 10-hit på to forsøk i hjemlandet. Heia, heia: (Saken fortsetter under videoen.)

 
Fett! Men hei, du har så kul og edgy stil. Hvor får du inspirasjonen fra?

- Jeg tenker ikke så mye over det, faktisk. Jeg tar bare på meg det jeg føler for å bruke. Inspirasjonen min kommer fra å ville uttrykke meg selv på en ærlig måte.
 
Word. Du virker veldig forelsket i kjæresten din Craig Monk, og dere ser ikke ut til å dra noe sted uten hverandre. Hvordan møttes dere?

- Vi møttes i en frisørsalong han jobbet i, som jeg pleide å besøke ofte da jeg nettopp hadde flyttet til London. Det var i utgangspunktet ikke veldig romantiske omstendigheter, men det ble veldig romantisk etterhvert. Heldigvis!

<3. Hva er den perfekte date-kvelden for deg?

- Noe enkelt og intimt, som å bare ligge inne foran TV'en en hel kveld og spise god mat.

Hva er det kuleste med å være popstjerne 'a, Cher?

- At jeg får gjøre det jeg elsker, reise verden rundt og møte nye og spennende mennesker hver dag. Det er helt drøyt.

Hvis du kunne vært statsminister i England for én dag, hva hadde du gjort?

 - Wow, vanskelig spørsmål. Hmmmm.... Jeg hadde innført en dag som heter «Happy Day», og gjort den til en offisiell fridag. En dag hvor alle får fri fra jobben og skole, alle bare er glade og ingen har noen bekymringer.

Hva er ditt råd til ungdommer som har lyst å melde seg på et lignende program som X Factor?

- At de virkelig bør spørre seg selv om de vil dette og at de vet hva det innebærer. Det er mye som er stas, men det kan også være en veldig skummel og utfordrende erfaring.

Hvis du kunne samarbeidet med en artist, hvem hadde det vært og hvorfor?

- Nicki Minaj! Hun er over the top og lager sykt bra musikk. Jeg elsker henne!

Enig, Nicki er dødsrå. Noen siste ord til dine norske fans?


- Superduper stor takk til alle som hører på musikken min og som støtter meg. Vi sees snart!
 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?