nytt
Dobbel norsk hip-hop-hype
Kenneth Engebretsen og Verk.
Følg 730 på Facebook 02. des 2011 kl. 11.53FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
VERK OG KENNETH ENGEBRETSEN (TEE PRODUCTIONS, SKJERMBILDE)

Disse gutta har ikke dritmye til felles, utenom at de begge får tommelen opp av Tommy Tee. Den bergenske Lars Vaular-favoritten Verk er Tee Productions' nyeste signering, som slipper hans offisielle debut-EP i vinter.

- Han er en unik person og artist. Og den typen originalitet er alltid noe man ser etter. Vi jobber veldig bra i studio sammen. Han har et helt unikt tekstunivers, som jeg setter pris på å få være med å utvikle, sier Tommy om Verk.

Fortsetter nedenfor videoen til gatesingelen «Neste sommer» fra tidligere i år:På Oslos østkant fikk Stovner-sjefen (og også Lars Vaular-favoritt) Kenneth Engebretsen mye oppmerksomhet da han gjestet Jesse Jones' drøye «Blokk til blokk», samt for sin egen jævlig tøffe hyllest til Groruddalen. 1. januar slipper usignerte Kenneth gateplata Baksiden av medaljen, mikset av navnløs, med «noe av det ærligste og mørkeste norsk rap har å by på om dagen». Stas!

Smakebit:Ønskereprise: 2011s hardeste norske raplåt: Tommy Tee-produserte «Blokk til blokk» med Jesse Jones, Mae aka Opaque og Kenneth Engebretsen: Hør/last ned:


Håhå, «Oslo-låta» er heller ikke snau.
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?